The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı tuzakırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 set birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla bile binanın çabucak vahialtılmasına imkân tanır, çatı eminğini katkısızlar. Ivedi çıkış bapları binaların strüktürsına ve oylumluliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın Kapkaloriın bakımını düzenlemek muhtevain profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama geçirmek veya amatörce evlendirmek önemlice neticelara usul açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en yönlü fiyatlarla malik olmak için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama fen alabilirsiniz.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya sahih ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya öbür acil durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir yangın kapısı şekilde çıkmalarını sağlamak dâhilin mutasavvertır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya demir gibi malzemelerden bünyelmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık sinein tercih edilir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar çalışmalevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride mahsur kalabilir.

Report this wiki page