Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı alelumum 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında hediye değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Evgin çıkış kapıları her saat yürekin Yangın Merdiveni Kapısı kesinkes autarı rast açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanoğlu binanın dışından içine bileğil kucakinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek basit bir şekilde gerelti olmaksızın autarı açılmasını sağlamaktır.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun dâhilin bile kanatlarının dizaynının en güzel halde dokumalması gereklidir. Kanatları kusursuz biçimde biçimli monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Evgin çıkış bapsı kilitli olmamalı ve il ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha az kata sahip binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan henüz bir küme kata ehil binalarda en az 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın taliı gün yangının diğer alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrolör şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz aşkın dokunca vermesi önlenir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Hastanelerde ve Afiyet Merkezlerinde Yangın Güvenliği Hastaları ve dirimlik ekipmanlarını maksimum seviyede koruyan en dokunaklı otomatik ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page